Macska, kő

Hetek, közök, napok és őszinte semmiségek

Siete e enchufla con sexo

2011. szeptember 08. 09:15 - Hűvös Ágnes

Ezt a bejegyzést j-nek ajánlom, aki nemsokára salsázni tanul. Csak hogy tudja, mire számítson. Nota bene, j tud flörtölni. Ezt le kellett szögeznem, mielőtt megírom a mai bejegyzést.

pexels-photo-large.jpg

Van egy figura a salsában, ahol a fiú egy hirtelen mozdulattal a lány combja közé nyúl, ott integet egy kicsit, majd derékon kapja a lányt és megforgatja. Buliban, vadidegen nővel éppúgy megteszi, mint a sok-éve-edzőpartnerrel. Ehhez hasonló figura még egy akad (legalább egy), itt a lány kezét kell három lépésnyi időre a fiú combja közé húzni.

Mindkét figura határozottan vízszintes irányú vágyakra utal, a nevük is egyértelmű. Az első alkalommal a lányok többségéből meglepett sikkantást vált ki. Amolyan játszósan flörtölős. És akkor még a joghurt nevű figurát el se meséltem...

Az egyik edzésen letáncoltuk egy párszor mindkét pikáns, combközényúlós figurát. Voltak nagyfiúk, akik kortól, hajszíntől, vallási hovatartozástól függetlenül bárkivel megcsinálták (na jó, nemi megkülönböztetést azért alkalmaztak: csak nőkkel). Aztán volt egy néhány, aki szépen lelépte, de a comb közé nyúlást elmismásolta. És végül volt a jólneveltebbje, aki a kritikus pillanatban zavarba jött, a lába összegabalyodott, és képtelen volt végigtáncolni a figurákat.

Biztos vagyok benne, hogy ezeknek a férfiaknak mindegyike él szexuális életet. A táncosok, akik bulikban, táborokban sok-sok órát foglalkoznak egymás és saját testükkel, nem fogják nagyon vissza magukat, amikor a függőlegesen megfogalmazódó vágy vízszintesben folytatódna. Szégyentelenek, ösztönösek, jól mozognak, tudnak egymásra figyelni, megfelelő korban vannak, erősek - sok más nem is kell a jó szexhez. Az egyetlen akadály az lehet, ha partnere nincs az embernek - tehát flörtölni kell, pikáns figurákat táncolni, mosolyogva, játszósan. Persze csak ha sikerül, merthogy olyankor még észnél kell lenni, amikor a férfi először nyúl a nő combja közé... a táncparketten.

Hogy mi a tanulság? Az, hogy a flörthöz sokkal szégyentelenebbnek kell lenni, mint a szexhez. Vagy ártatlanabbnak. Ki tudja. 

komment
Címkék: tánc nőies

A bejegyzés trackback címe:

https://macskako.blog.hu/api/trackback/id/tr733206653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.