Macska, kő

Hetek, közök, napok és őszinte semmiségek

Rackapacka, birkairka

2011. szeptember 22. 07:59 - Hűvös Ágnes

Hónapokkal ezelőtt volt szerencsém egy nagy, kövér, pókalkatú egyén hálójában vergődni egy álló napon keresztül. A pókalkatú egyén egy állami szervezettől jött ellenőrzést tartani, és imádta a saját hatalmát fitogtatni értelmetlen, megalázó és hosszadalmas feladatok emberekre erőszakolása által. Akkor az volt a mantrám, hogy nem megalázva tanulunk alázatot. De ezt azóta visszavontam.

Ezt át kell élni.

Beleereszkedni, mélyen letüdőzni és végül élve kijönni belőle. Jellemformáló dolog. Ha lehetne, leboltolnék az ellenőrökkel és csapatépítő szolgáltatásként árulnám a velük való találkozást. Olyan, mint a túlélőtúra vagy a katonai tábor, azt elég sokért lehet eladni cégeknek csapatépítés gyanánt.

(kép webhelye)

Megtapasztaljuk, milyen mély belső nyomorban élnek egyes embertársaink. Toleránsabbak leszünk, az önbizalmunk nő, sőt: lojalitásunk ahhoz a csapathoz, akik együtt kénytelenek túlélni a megrázó szembesülést. Igen, ez a nyomor.  Nem csoda, hogy a pszichiáterek hamar kiégnek.

Hm. Ki is dolgozom legott ezt a tréningötletet. Ipiapacs, az enyém! El ne vidd...

komment
Címkék: hr tolerancia jogos

A bejegyzés trackback címe:

https://macskako.blog.hu/api/trackback/id/tr203228226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.